Inge`s Childcare The official trained Nanny on Bonaire

Bent u op zoek naar een goede betrouwbare oppas voor uw kinderen  terwijl u heerlijk gaat duiken, surfen of uit eten gaat? Neem dan alstublieft contact met mij op. Ik kom graag naar uw vakantiehuis, neem de kinderen mee naar het strand of naar een plek die zij heel leuk vinden. Ik kan goed en veilig voor uw kinderen zorgen terwijl u volop geniet van dit prachtige paradijs. Ik ben een opgeleide kinderverzorgster met meer dan 10 jaar ervaringen met kinderen van alle leeftijden. Ik ben ook getraind in Eerste Hulp voor kinderen en spreek Nederlands, Engels en Spaans U kunt mij bereiken op +599-7820572  of stuur een e-mail naar jager_inge@hotmail.com 


nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding of lastminute van Bonaire Paradise, schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

x

Bonaire Paradise maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies