Algemene voorwaarden

1. Inleidende bepalingen

In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder:

Bookaparadise.com B.V.: het bedrijf dat tussen de huurder en de huiseigenaar bemiddelt bij het sluiten van de huurovereenkomst.

Kantooruren: 7 dagen per week van 9:00 tot 22:00 uur.

2. Aanvraag tot reservering

Een aanvraag tot reservering wordt standaard maximaal 48 uur in optie genomen. Wanneer er binnen die twee dagen geen definitieve reservering heeft plaatsgevonden behoudt de verhuurder zich het recht voor om de woning aan een andere partij te verhuren. Niet mogelijk voor last minute reserveringen.

3. Reservering

Uw reserveringsaanvraag is definitief zodra die door ons schriftelijk per e-mail aan u is bevestigd.

4. Betaling

Bij uw bevestiging van reservering wordt er geen aanbetaling van de reserveringssom gevraagd. 

Het volledige bedrag dient te worden voldaan uiterlijk 30 dagen voor aanvang van uw verblijf. Bij een reservering binnen de termijn van 30 dagen dient de totale reserveringssom per direct te worden voldaan.

5. Annuleringsvoorwaarden

Wij raden u altijd aan om een reisverzekering af te sluiten bij uw vertrouwde verzekeringsmaatschappij.

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd door de huurder, zijn annuleringskosten verschuldigd:

6. Annulering door verhuurder

In geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden, kan verhuurder de reservering opzeggen. Onder onvoorziene omstandigheden en overmacht wordt onder meer, doch niet uitsluitend, verstaan: – dat het huis niet meer geschikt is voor verhuur (bijvoorbeeld: door (natuur)rampen) – dat het huis niet meer beschikbaar is (bijvoorbeeld door plotselinge verkoop van het huis door de verhuurder) of een dubbel geplaatste reservering. In dit geval gaat verhuurder over tot terugbetaling van de reeds geheel of gedeeltelijk betaalde huurkosten zonder enige schadevergoeding verschuldigd te zijn. 

Verhuurder is nimmer aansprakelijk voor de kosten van eventuele diensten door de (mede)huurder zelf gereserveerd (bijvoorbeeld: vliegtickets, autohuur, bootovertocht, bus-/treinreizen e.d.).

7. Aansprakelijkheid

U logeert in onze woning op eigen risico, d.w.z. wij, Bookaparadise.com B.V., zijn op geen enkele wijze aansprakelijk en kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de door u geleden schade en of letsel opgelopen in ons huis of op ons terrein, in welke vorm dan ook. 

Bij schade aan onze eigendommen hoger dan het bedrag van de borg, treed de Algemene Wet op Aansprakelijkheid in werking en kan de schade afgehandeld worden via de Aansprakelijkheidsverzekering.

Wij behouden het recht om de betaling van schade af te houden van uw creditcard.

8. Gebruik

U dient de inventaris van het huis in dezelfde staat achter te laten zoals u het aantrof ten tijde van uw aankomst. Het wordt op prijs gesteld aangebrachte (kleine) schade direct te melden bij de de beheerder en Bookaparadise.com B.V..

9. Borg

Per verblijf dient u een borg te betalen (indien aangegeven bij de accommodatie). Aan het einde van uw verblijf wordt dit bedrag binnen 30 dagen weer naar u terug overgemaakt minus eventuele bankkosten.

10. Huisdieren en roken

Huisdieren zijn niet toegestaan. Ook is het verboden te roken binnen de woning. Hiervoor houden wij het recht om een 300€ schadevergoeding te claimen uit de betaalde borg.

11. Geen rechten ontlenen

Aan de informatie, foto’s, afbeeldingen en doorlinks zoals vermeld op de website van Bookaparadise.com B.V. kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.