Adventure Bonaire

Adventure Makers Bonaire

Bij Adventure Makers Bonaire boekt exclusief u een TOURING AVONTUUR!

Over Adventure Maker Bonaire

Adventure Makers Bonaire is het nieuwste touring bedrijf op het eiland. Wij brengen jaren van ervaring uit alle hoeken van het Bonairiaanse toerisme en hospitality mee. Wij zijn gespecialiseerd in het gidsen van kleine groepen of besloten groepen. Al onze tours nemen nooit meer dan 8 personen mee zodat we altijd de benodigde persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Wij streven erna om het beste van beide werelden te combineren door zowel land tours, zee tours, of een combinatie daarvan aan te bieden. Hierdoor zijn wij er van overtuigd dat we u de ultieme ervaring qua tous op ons mooie eiland Bonaire kunnen geven.

Over het team

Adventure Makers Bonaire is opgericht als een vennootschap. Marko van Eerd en Niek Spreeuwenberg runnen het bedrijf samen. Marko is een ervaren zeiler, technicus, en duik instructeur. Hij heeft op zijn eigen boot over veel van onze zee├źn gezeild voordat hij zich uiteindelijk op Bonaire settlelde. Na een aantal jaren als duikinstructeur gewerkt te hebben besloot hij dat het eindelijk tijd was om zijn droom te realiseren door zijn eigen touring bedrijf te starten. Hij belde zijn maat Niek op om te kijken of hij geinteresseerd was om mee te doen en als resultaat werd Adventure Makers Bonaire geboren. Niek brengt veel ervaring mee aan de organisatorische kant en heeft jaren gewerkt als receptionist, barman, en operationeel manager in het Bonairiaanse toerisme. Hij was onmiddelijk enthousiast over de droom en na een aantal maanden van voorbereiding is het resultaat eindelijk hier. Deze twee ontdekkings fanatiekelingen delen hun gezamelijke droom en ze kunnen niet wachten om deze ook met u te delen!

Over het materiaal

TRUCK

Wij gebruiken een Landrover Defender 110 voor al onze land tours. Deze goed onderhouden auto is doorgewinterd en in perfecte conditie om alle (zand)wegen van Bonaire aan te kunnen. Geen weg is onbegaanbaar voor dit prachtig stuk materiaal. En dat is precies waarom we er zoveel van houden.

BOOT

De boot die wij gebruiken is een Open MV Fourwinns. Dit is een kleine maar comfortabele speedboat. Het is een perfecte match voor al onze watersport en snorkel tours en het geeft ons ook de gelegenheid om met gemak langs de kustlijn van Bonaire te varen. 

Overzicht van alle tours

Op de website is een overzicht van alle acht tours die Adventure Makers Bonaire aanbiedt. Klik op de tours voor verdere informatie en ontdek zo welke tour het beste bij u past. Sommige tours hebben een vast schema en kunnen daardoor eenvoudig gereserveerd worden met ons simpele online reservering systeem. Andere tours zijn alleen beschikbaar op aanvraag. Om deze tours te reserveren kunt u op de 'Inquire booking' knop van de desbetreffende tour klikken. Door dit te doen kunnen wij de mogelijkheden in ons schema bekijken en zullen we u een handmatige bevestiging sturen. Houd er alstublieft rekening mee dat een tour niet bevestigd is totdat u hierover bericht van ons ontvangt. 

boek nu! 


©2023 Bonaire Paradise
Laan der Hesperiden 68
1076 DX, Amsterdam
Nederland
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.