kanovaren

Kanovaren

Kanovaren of kanoën op Bonaire is leuke manier om het eiland op een andere manier te ontdekken . De Caribische Zee aan de westkust is erg rustig en zorgt voor een ontspannende kanotocht . Eén- of tweepersoons kano`s zijn bij het watersportcentra te huur.

Je kunt bij het watersportcentra  meedoen aan een georganiseerde tocht. De tocht brengt je naar de mooiste plekjes en je krijgt alle informatie en uitleg. Mangrovebos

De tochten in het mangrovebos zijn erg indrukwekkend.De mangrovebossen van Bonairezijn de kraamkamer van het maritieme leven in de Caribische Zee dieBonaire omspoelt Dit beschermde natuurgebiedis uniek in de regio en bovendien een belangrijke broedplaats voor tal van exotische vogels. De mangrovebossen vertegenwoordigen een hoge ecologische waarde.


Snorkelen

Tijdens de kanotocht kun je ook snorkelen in de mangrovebossen. Door de rijkdom aan tropische vissen en exotische planten, aangevuld met een betoverende lichtinval, is snorkelen in dit natuurgebied een ervaring die een diepe indruk achterlaat. Kanovaren door de mangrovebossen van Bonaire staat in de top 10 van aantrekkelijkste activiteiten die je kunt ondernemen op de eilanden van de Caribische archipel .

©2023 Bonaire Paradise
Laan der Hesperiden 68
1076 DX, Amsterdam
Nederland
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.