Windsurfen op Bonaire?

Windsurfen


Windsurfen op Bonaire is surfen in het paradijs. Altijd constante passaatwinden en een aangename watertemperatuur .Lac Bay. Dit is een van de mooiste plekken op de aarde om te surfen en windsurfers uit de hele wereld voelen zich extreem aangetrokken tot deze unieke locatieSurfers Paradise

Voor acrobatiek op het water bent u in Lac Bay aan het juiste adres. Ontdek de zee en de wind, en bekijk de waaghalzen die vanuit alle windstreken naar Bonaire komen. Kom naar plek waar de wind en koraalriffen zorgen voor weinig golven en een aangename watertemperatuur van zo'n 26 graden.  Surfen, met een zeil, is puur genieten en er zijn uitzonderlijke omstandigheden op Bonaire. Het warme water zorgt voor perfecte surfomstandigheden. 

De constante aanlandige wind zorgt ervoor dat de windsurfers niet de oceaan in worden getroken, de lagune is ondiep en het zeewater is altijd van een heerlijke temperatuur. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat Lac Bay boven in de top eindigt in de lijstjes van de beste mondiale windsurfspots. Dus naast het feit dat Bonaire de naam heeft als Diver’s Paradise is het hard op weg om ook de status als Surfer’s Paradise te verkrijgen!

 In de door riffen beschermde baai is het windsurfen verworden tot een van de meest populaire watersporten op Bonaire. Van midden december tot juni liggen de windsnelheden in het algemeen tussen de 15 en 25 mijl per uur, terwijl dat in februari en maart zo'n 30 mijl per uur is. Voor windsurfing is een goede lichamelijke conditie alsmede 'stalen zenuwen' vereist. De  twee surfshops verhuren surf boards en hebben deskundige instructeur. Als u oefent gebruik dan een zgn boogie board, waarmee het surfen geleidelijker is. 


©2023 Bonaire Paradise
Laan der Hesperiden 68
1076 DX, Amsterdam
Nederland
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.