Uit eten op Bonaire

Uit eten op Bonaire

Het aanbod van restaurants op Bonaire is erg ruim en er valt culinair volop te genieten. Kralendijk telt ruim 40 restaurants, de restaurants in de hotels die door iedereen vrij zijn te bezoeken meegerekend.

Vrijwel alle denkbare keukens zijn vertegenwoordigd op Bonaire. Van chique restaurants met de aller-fijnste  gerechten tot de eenvoudige ‘Italiaan’  Het is ook zeer de moeite waard om Rincon te bezoeken waar in de gemoedelijke eethuisjes de traditionele Bonairiaanse specialiteiten op de kaart staan.

Uiteraard zijn er naast de traditionele restaurants ook diverse ongedwongen eetcafés met open terrassen, waar je een prima betaalbare maaltijd kunt bestellen.

Bonaire telt zelfs twee Amerikaanse fastfoodketens Kentucky Fried Chicken en Subway.

Voor de inwoners van Bonaire is de snèk niet alleen belangrijk om heerlijke tussendoortjes te eten, het zijn ook belangrijke ontmoetingsplaatsen. Voor kleine hapjes (snèks) kun je hier terecht voor oa pastechi (pasteitje: pasteitje met vlees,- vis,- kip,- of kaasvulling) en empaná (pasteitje: pasteitje van maïsmeeldeeg met vleesvulling.

 

klik hier voor alle restaurants op de kaart


©2023 Bonaire Paradise
Landdrostdreef 124
1013 SK, Almere
Nederland
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.