winkels op Bonaire

Winkelen op Bonaire

Winkelen op Bonaire is met een strak blauwe lucht, een aangename temperatuur en gezellige winkels een leuke bezigheid. Bonaire heeft een gunstig belastingklimaat  waardoor sommige artikelen voor Nederlandse begrippen voordelig geprijsd zijn. Taxfree winkelen kan overigens alleen op het vliegveld  van Bonaire. Winkels die parfums, juwelen, merkkleding (onder andere Benetton), horloges en elektronische apparaten verkopen doen op Bonaire goede zaken. Met name als de kolossale cruiseschepen aanmeren vult de lokale markt zich vlot met honderden koopwillige cruisetoeristen.

De markt

Het cruisetoerisme heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen op Bonaire. Honderdduizenden toeristen bezoeken jaarlijks op deze manier het Caribische eiland. In het centrum van Kralendijk is speciaal voor de cruisetoeristen in het Wilhelminapark (Plaza Reina Wilhelmina) een imposante en gezellige markt ontwikkeld. Als de grote cruiseschepen Kralendijk aandoen gaat de markt open en zijn er allerlei spulletjes te koop. Dit varieert van handgemaakte authentieke Bonairiaanse producten tot prullaria en de gangbare souvenirs. Als er een cruiseschip met meer dan 1200 passagiers in de haven ligt, wordt het centrum van Kralendijk afgesloten voor verkeer. Dit wordt gedaan om een betere service te kunnen bieden. naast deze speciale markt zijn er neer markten op Bonaire, voor het overzicht van alle markten op Bonaire lees meer>>  

Shopping Malls

Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire is uiteraard plaats m te gaan winkelen. De meeste winkels zijn hier gelocaliseerd aan Kaya Grandi en de omliggende straten. Kralendijk heeft nu ook een aantal shopping malls zoals the Harbour Side Shopping Mall, Lourdis Shopping Mall, Stephany Shopping Center, Royal Palm Galleries, La Terrasa Mall en de Les Galeries Shopping Mall.

La Placita

La Placita, een smaakvolle ontworpen winkel in de hoofdstraat Kralendijk. Een kleurrijke, vriendelijke en ontspannen plek. Het idee van de eigenaar Sjoerd Van der Brug, ook bekend als Mr. Saltman..., was om een soort 'wellness' plaats te creëren. Leuke inrichting en met een ontspannen sfeertje. Het 'hart' van La Placita is de Saltshop, een winkel met allerlei producten, ontworpen rond het oorspronkelijke Bonaire zeezout. Er zijn lijn-, lichaam en bad en 'souvenir' voedingsmiddelen als promotie items voor de zout winkel, La Placita en natuurlijk Bonaire. Schrobben, scrubben en ontspannen zout producten zijn de grondbeginselen voor manicure en pedicure. Deze zout producten zijn bekend onder de naam 'Ze & Sea'! Goed ontworpen en geproduceerde producten met zuivere oliën, als zoete amandel, en natuurlijke geuren.

Islands Fashions and Gift

Islands Fashions and GiftsWanneer u Bonaire bezoekt, vindt u Islands Fashions & Gifts aan de hoofdstraat van Kralendijk.Het winkeltje waar 4 dames lokale kleding en geschenken maken.Paulette,Komt van Boston USA, kwam naar Bonaire om te duiken en bleef omdat,"Ik ben gevallen voor de vriendelijke Bonaireanen en hun levensstijl." Stellaeen inwoner van Bonaire. Ze geniet van eiland fashions en geschenken en maakt mooie T shirts.Lynne komt uit Engeland. Zij en haar man zeilden rond de wereld en kwamen 10 jaar geleden op Bonaire.Ze maakt biggen in casual Caribische kleding en humoristische ornamenten.Mamita een inwoner van Bonaire.Haar geboortenaam is Francisca, maar iedereen noemt haar Mamita "zoete mama."Ze ontmoet en begroet iedereen met een brede glimlach en warme hart, Mamita maakt mooie Batik mode en geschenken.


Supermarkt

Bon bini na Van den Tweel Supermarket Sinds november 2011 kunt op op Bonaire terecht bij Van den Tweel Supermarket. Een moderne winkel in een Caribische sfeer. Ruim 2000 m2 met duizenden artikelen, van de bekende AH-merken tot een ruim aanbod van Amerikaanse en lokale producten.Het ruime versplein bij binnenkomst is een echte blikvanger. Verse groenten en fruit, vlees uit eigen slagerij,kaas en vleeswaren vers van het mes en brood uit eigen bakkerij.Het enthousiaste team staat zeven dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur voor u klaar. Van den Tweel Supermarket is dé supermarkt op Bonaire, iedere keer weer verrassend.van Amerikaanse en lokale producten. Het ruime versplein bij binnenkomst is een echte blikvanger. Verse groenten en fruit, vlees uit eigen slagerij, kaas en vleeswaren vers van het mes en brood uit eigen bakkerij.


Ons enthousiaste team onder leiding van gastvrouw Eefje van Rassel staat zeven dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur voor u klaar. Van den Tweel Supermarket is dé supermarkt op Bonaire, iedere keer weer verrassend.
©2023 Bonaire Paradise
Landdrostdreef 124
1013 SK, Almere
Nederland
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.