Zelf verhuren

Laat uw huis door ons verhuren!

Heeft u ook genoeg van alle dure methoden om uw vakantiehuis op Bonaire verhuurd te krijgen en die slechts middelmatige resultaten opleveren?

Bonaireparadise.nl is de ideale oplossing voor eigenaren van vakantiehuizen die hun accommodatie zichtbaar willen maken voor een breder publiek, zonder hoge kosten of ingewikkelde technische vereisten. Wij zijn de schakel tussen u en alle bekende boekingssites. Zodra de accommodatie is geregistreerd, zal Bonaireparadise.nl uw vakantiehuis niet alleen op Bonaireparadise.nl plaatsen maar ook op alle relevante boekingssites. Het bereik wordt zo gigantisch vergroot met als direct gevolg veel meer reserveringen. 

Bonaireparadise.nl synchroniseert alle huisgegevens, reserveringen en de beschikbaarheids-kalenders automatisch op alle boekingssites.

Uw vakantiehuis verhuren was nog nooit zo eenvoudig en lucratief.

Laat uw vakantieaccommodatie of woning verhuren op een efficiente en goedkoper manier door onze no cure no cost service van Bonaireparadise.  Wij zijn reeds vanaf 1999 actief op de Bonairiaanse verhuurmarkt voor korte en lange termijn. We bieden een compleet pakket van diensten aan van verhuur tot het volledig beheer van uw tweede woning. 

Onze verhuurdiensten werken op basis van no cure no cost! Bij een daadwerkelijke boeking rekenen wij 17,5% commissie. Daarvoor handelen wij alle zaken voor u af en sturen uw beheerder op Bonaire aan en daarnaast zorgt ons team van online experts voor een perfecte presentatie van uw tweede woning en de vindbaarheid van de woning op alle internationale websites.                    


Ge├»nteresseerd? stuur een email naar info@bonaireparadise.nl 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.