Capriccio

ANDREA MAGNI

Chef-kok van CAPRICCIO

Andrea is geboren in Merate, een klein stadje in de buurt van Como in Italië, heeft samengewerkt met een aantal van de betere Italiaanse en Franse chef-kok. Op 21 jarige leeftijd wordt Andrea chef-kok en is later de jongste chef-kok in Italië die een Michelin-ster krijgt.

Lorella LUCIA SCANDALETTI

Geboren in Padova, Italië, verhuist naar de VS in de vroege jaren 80 voor een studie Engels en na de studie werkt Lorella voor het Italiaanse consulaat. Lorella gaat verder met haar carrière in de horeca en werkt voor prestigieuze restaurants in Los Angeles. Aan het eind van de jaren 80 besluit Lorella om terug te gaan naar Italië en ontmoet ze  Andrea, ze worden verliefd en gaan voor een vakantie naar Bonaire waar  ze al twintig jaar geleden met het Capriccio avontuur begonnen.

Capriccio Ristorante Kaya Hellmund 5 

terug naar uit eten op Bonaire

nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding of lastminute van Bonaire Paradise, schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

x

Bonaire Paradise maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies