Ons uitgelichte aanbod

Vakantie in het paradijs van de Caribische Zee

Bent u op zoek naar witte zandstranden, helderblauwe zee en tropische temperaturen? Bonaire Paradise verhuurt een groot aantal appartementen, bungalows, villa’s en vakantiehuizen verspreid over Bonaire. Komt u dit prachtige Bonaire ontdekken?

Onze diensten

Naast accommodaties kunt u bij ons ook een auto huren of een duik cursus boeken.

Autohuren Bonaire is onze partner voor autoverhuur op het eiland. Zij bieden de laagste tarieven en een goede service. Altijd inclusief een hoog aantal kilometers, verzekeringen en alle belastingen. Onze klanten ontvangen 10% korting bij het huren van een auto.

Duik cursussen bieden wij aan met onze partner DiveFactory! Zij laten u graag de prachtige onderwaterwereld zien. Hiervoor is ervaring geen vereiste, want de wateren van Bonaire staan bekend als laagdrempelig. Onze klanten ontvangen 20% korting bij DiveFactory.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via telefoon, email of chat.

Wij zijn 7 dagen per week van 9:00 tot 21:00 uur (CET) bereikbaar op +31 (0) 50 8200955. Ons e-mail adres is info@bonaireparadise.nl

Bonaire Village en Bonaire Exclusief

Wij verhuren onder andere accommodaties op de parken Bonaire Village en Bonaire Exclusief gelegen in Kralendijk. Ieder park beschikt over een gemeenschappelijk zwembad met buitendouche en ligbedden. Parkeren kan op het terrein.

De centrale locatie van beide parken is ideaal. Zo heeft u restaurants, supermarkt, bars en andere winkels op loopafstand. Alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie.

Met een ruime keuze aan appartementen, bungalows, villa’s en vakantiehuizen varierend in luxe, grootte, locatie en privacy zit er altijd wel iets voor u bij!

Mis geen enkele aanbieding!

Abonneer op onze nieuwsbrief

Neem contact op

contact form image
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.